fbpx
Warning: Use of undefined constant ‘gtm4wp_the_gtm_tag’ - assumed '‘gtm4wp_the_gtm_tag’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/33/d223507969/htdocs/castellcoop/wp-content/themes/Divi/header.php on line 39

  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al peu de la nostre pàgina.

  D'acord amb l'establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Agrícola i Secció de Crèdit de Castellvell del Camp, SCCL amb NIF F43011667 i domicili social al Carrer Sant Vicenç,1, 43392, Castellvell del Camp (Tarragona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Agrícola i Secció de Crèdit de Castellvell del Camp, SCCL informa que les seves dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes citats amb anterioritat.
  Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats citades.
  Agrícola i Secció de Crèdit de Castellvell del Camp, SCCL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacte i actualitzada. És per això que Agrícola i Secció de Crèdit de Castellvell del Camp, SCCL es compromet a adoptar totes les mesures raonables per a que aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
  D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada dalt o al correu electrònic info@castellcoop.com
  A la vegada, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de Agrícola i Secció de Crèdit de Castellvell del Camp, SCCL, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o bé al telèfon 902877192.

  Adreça: Carrer Sant Vicenç, 1

  43392 Castellvell del Camp, Tarragona

  Telèfon: +34 977 85 50 10

  Per a oferir-te totes les funcionalitats de la web, necessitem el teu consentiment per a utilitzar cookies.    Veure
  Privacidad