fbpx
Warning: Use of undefined constant ‘gtm4wp_the_gtm_tag’ - assumed '‘gtm4wp_the_gtm_tag’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/33/d223507969/htdocs/castellcoop/wp-content/themes/Divi/header.php on line 39

Política de pagaments i devolucions

 Perquè les teves compres siguin fàcils i ràpides pots utilitzar diferents formes de pagament:


1.- Targeta de crèdit o dèbit: podràs pagar amb targeta VISA o MasterCard. El pagament es realitza a través del terminal de pagament segur de Servired, o per mitjà de la plataforma Paypal. La passarel·la de pagaments gestiona les dades encriptades utilitzant el protocol de seguretat SSL, sense que CASTELLCOOP, o l’Agrícola i Secció de Crèdit de Castellvell del Camp, S.C.C.L. pugui accedir a les dades de la targeta en cap moment. La teva compra serà efectiva després de rebre la confirmació de pagament per part del Banc.

2.- Transferència Bancària: Durant el procés de pagament t’indicarem el compte en què hauràs de fer l’ingrés. No oblidis indicar qui realitza la comanda i el número de comanda. Envia a gerencia@castellcoop.com el comprovant de l’ingrés i tramitarem la comanda immediatament.

3.- Paypal. Inicia sessió amb el teu compte Paypal per efectuar el pagament.
Tots els articles es revisen acuradament abans de l’enviament, si la comanda arriba en mal estat per favor contacta immediatament a gerencia@castellcoop.com i buscarem una solució urgent.
Pots contactar amb el servei d’atenció al client via e-mail (gerencia@castellcoop.com) o per via telefònica (0034 977.855.010) en horari laboral.

Puc tornar la comanda?

Donat que els nostres productes son alimentaris, per qüestions de salubritat i seguretat alimentaria no podem acceptar la devolució dels productes alimentaris un cop rebuda la comanda del producte, si teniu cap problema o el producte no arriba en les condicions adequades podeu comunicar la disconformitat a posant-se en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a gerencia@castellcoop.com.

En qualsevol cas i per tal de poder acceptar una possible reclamació s’han de complir els següents requisits:
* L’article ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i ha de conservar el seu embalatge i etiquetatge original, i no ha d’haver estat des-precintat.
* Has de incloure una còpia de la factura o albarà indicant l’article o articles retornats i la causa de la devolució. Les despeses de transport en cas d’executar l’opció de rebuig o no acceptació de la comanda en el moment de la recepció de la comanda seran a càrrec del comprador.

Per a oferir-te totes les funcionalitats de la web, necessitem el teu consentiment per a utilitzar cookies.    Veure
Privacidad